drieS. Samen. Sterk. Synergie.

drieS. Samen. Sterk. Synergie.

De coöperatie drieS i.o. heeft Colour my Company coöperatie gevraagd om een huisstijl en website te ontwikkelen, waarin het karakter van dit samenwerkingsverband zichtbaar is.

Het is de intentie geweest van Colour my Company om een logo/ huisstijl voor DrieS te ontwikkelen dat actief bijdraagt aan het overdragen van een merkbetekenis. Vorm en kleur dragen actief bij aan waar de coöperatie drieS voor wil staan.
De kernwoorden waarop het logo van drieS is gebaseerd zijn: Samen, Sterk en Synergie. Daarnaast valt in het contact, de beschrijving & woordgebruik de “energie” van de drieS-en op. In de briefing en persoonlijk gesprek komt naar voren dat drieS een “warm” logo wenst.

Het beeldmerk naast het woord “drieS” verbeeldt samen(werken) en synergie. Om een synergie te bereiken moet je in ieder geval samen iets doen. Samen en synergie liggen dus in elkaars verlengde. Maar wat betekent synergie? In onze ogen is dat: door krachten te bundelen een nieuw en beter resultaat bereiken.
Het beeldmerk bestaat zodoende uit drie S-en die samen een nieuwe vorm creëren. Je zou in deze vorm een aantal dingen kunnen zien maar het doet het meeste denken aan een propellertje. Dit past goed bij de energie die drieS heeft. Dit grafisch element is ook “los” te gebruiken. De felle kleurcombinatie geeft het logo kracht.

DrieS is een coöperatie van onderwijskundigen. Samen werken wij aan het leren en ontwikkelen in organisaties.

Credits/i.s.m: www.colourmycompany.nl

drieS. Samen. Sterk. Synergie.

Nooit eerder ging zo’n grote vloot in één keer te water op de Merwede, Utrecht.

> lees meer

drieS. Samen. Sterk. Synergie.

Vanaf 4 juni 2015 is ‘Het Groene Fietspad’ geopend en kan ieder fietsen kiezen voor een ‘groene omweg’. Want wie omfietst ervaart meer…

> lees meer