Bankje #1 - Gemeente Utrecht

Bankje #1 – Gemeente Utrecht

30 juni 2011

In 2011 bestond ZOLO (zelfstandig ondernemers Lombok & Omgeving) 5 jaar als actieve vereniging van zelfstandig ondernemers. Het Bankje met de naam ‘Zolo of Zamen’ is een geschenk van ZOLO aan alle inwoners van de gemeente Utrecht. 30 juni 2011 is het bankje officieel aangeboden aan de gemeente met een feestelijke opening.
Het bankje staat op een van de mooiste plekjes in de stad, bij de kruising van de Merwede en de Leidse Rijn, tegenover de ingang van ‘s Rijks Munt.

‘Zolo of Zamen’: leden van het netwerk ZOLO zijn veelal zzp’er en noemen we natuurlijk ‘zolisten’. Zolisten kenmerken zich door in het (werkende) leven eigen perspectief te kiezen of dat perspectief te delen met anderen. Op dit bankje kan dat… letterlijk.
Het bankje is vervaardigd van: Bankirai FSC-hardhout en rvs-delen en zo nodig geheel demonteerbaar. Onderhoud en beheer bij vereniging ZOLO.

Met dank aan de Gemeente Utrecht voor hun support!

‘Het Bankje’ op Facebook

‘Het Bankje’ op de website www.wandelbankjes.nl

Bankje #1 - Gemeente Utrecht

Nooit eerder ging zo’n grote vloot in één keer te water op de Merwede, Utrecht.

> lees meer

Bankje #1 - Gemeente Utrecht

Vanaf 4 juni 2015 is ‘Het Groene Fietspad’ geopend en kan ieder fietsen kiezen voor een ‘groene omweg’. Want wie omfietst ervaart meer…

> lees meer